• SLIDE1
  • SLIDE2

PROGRAMA REINCORPORA (2013)

PROGRAMA-REINCORPORA mediumLa Fundació Pro-Penedès ha estat proposada per a participar dins el programa Reincorpora 2013, per a col•laborar amb la reinserció social i laboral de les persones privades de llibertat.
El Reincorpora es basa en el concepte d'aprenentatge-servei, una proposta educativa que suma intencionalitat pedagògica i utilitat social. Conjuga la formació en oficis i les actuacions de servei a la societat, fomentant competències, habilitats i valors, al mateix temps que promou la participació social i el compromís cívic.

La col·laboració i implicació dels centres penitenciaris, els centres de formació i les entitats socials, com és la Fundació Pro-Penedès coordinats des del CIRE, pretén fer efectiva l'oportunitat de retornar a la societat les persones que han estat privades de llibertat, a través d'un aprenentatge productiu amb possibilitats d'inserció laboral. Així com itineraris personalitzats d'orientació laboral i sessions grupals de recerca de feina. El projecte Reincorpora permet desfer falses imatges, donar valor a l' esforç i comunicar a la societat integració i solidaritat activa.
Dins el programa Reincorpora participaran 15 persones , 10 adults en règim de tercer grau i/o llibertat condicional i que tinguin la seva residència habitual a la comarca del Penedès, juntament amb 5 joves de centres de menors .

 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos