• SLIDE1
  • SLIDE2

SERVEI PRODOMICILI

SERVEI-PRODOMICILI medium  El Servei PRODOMICILI és un servei de mediació per a la promoció dels serveis domiciliaris d’atenció a les persones, en especial adreçat a la gent gran, persones amb disminucions, amb malalties o amb dependències transitòries. S’actua en el camp de la intermediació destinada a la emergència i estructuració del sector de serveis domiciliaris d’atenció a les persones, amb l' objectiu de promoure l’ocupació en el sector d’atenció domiciliària i també millorar la qualitat de vida d’aquells que utilitzin aquests serveis domiciliaris.

La Fundació Pro Penedès, posa al servei de les persones en situació de dependència i de la gent gran, per tal de garantir el seu benestar,  el funcionament dels xecs- serveis, els qual ofereixen un descompte de 3 €/h , per a la contractació dels serveis de proximitat o domiciliaris  d’una sèrie d’empreses proveïdores les quals, prèviament,  signen un  conveni de col·laboració amb la Fundació Pro-Penedès.

El projecte respon a la necessitat d'ajuda a un sector de la població en situació de depèndència, com són les persones amb discapacitat i la gent gran.

 

A l’Alt Penedès un important nombre de persones  grans viuen soles. A Vilafranca del Penedès, un dels municipi amb major població que participa en el projecte, més de 652 persones majors de 80 anys viuen sense els seus familiars més propers, sent el  4,53 % de la població de la ciutat.

Aquesta xifra juntament amb la suma de la resta de municipis és un indicador de la necessitat de continuar treballant per a la gent gran en situació de solitud, garantint una vida de qualitat i d’autonomia. L'any 2002 van posar en marxa el servei Prodomicili, l'any 2015 tenim 2.568 persones inscrites com a usuàries del servei i amb la realització de 177.160  serveis a les persones. És per aquest motiu  que considerem necessari continuar potenciant aquest tipus d'ajuda per a les persones millorant la seva qualitat de vida.

El col·lectiu de persones majors de 65 anys i en situació de solitud  no  disposen de la informació completa dels recursos existents a la nostra comarca en matèria d'assistència domiciliària. A través del Servei Prodomicili, amb l'objectiu de potenciar i regularitzar l'assistència a la gent gran , s'ha establert un conveni de col·laboració amb les 19 empreses prestatàries de serveis de proximitat, amb l'objectiu de poder garantir la competitivitat d'aquests tipus de serveis i el seu apropament a la gent gran, més enllà dels serveis socials municipals. D'aquesta manera la Fundació Pro- Penedès, posa al servei de la gent gran el catàleg i la gestió de serveis assistencials juntament amb l'adquisió dels xecs-serveis, els qual ofereixen un descompte de 3 €/h per a la contractació dels serveis de proximitat de les empreses col·laboradores amb el servei Prodomicili. 

 

Tota la informació a www.prodomicili.com

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos