• SLIDE1
  • SLIDE2

PROGRAMA INCORPORA. TREBALL AMB SUPORT DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT SEVERA

PROGRAMA-INCORPORA medium

 

La Fundació Pro-Penedès en col·laboració amb l' Obra Social "la Caixa", forma part de la xarxa d'entitats socials que participen dins el programa INCORPORA.
El programa INCORPORA promou iniciatives que tenen com a objectiu la promoció social i laboral de les persones en situació de vulnerabilitat social, i en aquesta nova convocatòria l'Obra Social "la Caixa" ha apostat fermament per un dels projectes més consolidats per la Fundació Pro-Penedès, en matèria d'ocupació, com ha estat el Dispositiu INSERIM. La participació dins el programa INCORPORA, canalitzat a través del Dispositiu INSERIM, potenciarà de manera directa la capacitat d'inserció de la Fundació Pro-Penedès en benefici de la comarca del Penedès, impulsant la col·laboració entre empreses, institucions públiques i la societat, amb el compromís de contribuir en la inserció laboral de les persones amb risc d'exclusió social.

 

Organització i Coordinació: el treball en xarxa

La comarca de l’Alt Penedès és pionera en fomentar el treball en xarxa , de coordinació i comunicació amb tots els serveis públics i privats que intervenen en processos d’inserció laboral de les persones. Una metodologia que requereix una coordinació i organització per aconseguir objectius comuns. La Fundació Pro-Penedès treballarà conjuntament amb l’equip tècnic del Servei de Foment de l’ Ocupació de l’ajuntament de Vilafranca del Penedès, compartint infraestructures i metodologies de treball en xarxa.

El Treball amb Suport del col·lectiu de les persones amb discapacitat severa es contemplat com a un recurs innovador que garanteix consolidar el lloc de treball i la permanència de les persones amb discapacitat severa,  contractades a les empreses ordinàries.  

Les persones amb discapacitat severa, que necessiten una atenció especialitzada, són aquelles que pateixen una  paràlisi cerebral, amb malaltia mental i/o persones amb discapacitat intel·lectual amb un grau de discapacitat reconeguda  igual o superior al 33% i les persones amb discapacitat física i/o sensorial superior al 65% ; ja que són les persones que es troben en una situació més complexa envers la seva ocupabilitat davant l’actual situació de precarietat econòmica. 

 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos