• SLIDE1
  • SLIDE2

AMPERT

AMPERT.

La Fundació Pro-Penedès és entitat col·laboradora de l’Associació Ampert que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts que pateixen càncer durant les diferents fases de la malaltia. La Fundació Pro-Penedès forma part de la Junta i hi dona suport humà en tots els actes que s’hi porten a terme i també finança alguns dels projectes que desenvolupa l’Associació.

AMPERT

JOSPAG

JOSPAG.

La Fundació Pro-Penedès és la patrocinadora  del concert anual de la  Jove Orquestra Simfònica del Penedès, Anoia i Garraf (JOSPAG) amb la voluntat de potenciar i fomentar la cultura i l’aprenentatge musical a les quatre comarques. La Jove Orquestra concentra estudiants i joves músics de les quatre comarques del Gran Penedès, Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf. Amb aquesta iniciativa, a través de la Fundació Pro-Penedès es reforcen les propostes culturals tal com contempla el Pla Estratègic Penedès, que veu la cultura com una de les àrees a desenvolupar com activitat de valor afegit, que pot aportar al territori oportunitats tant econòmiques i empresarials com socials i educatives.

PROGRAMA INCORPORA. TREBALL AMB SUPORT DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT SEVERA

TAS.

PROGRAMA-INCORPORA medium

 

La Fundació Pro-Penedès en col·laboració amb l' Obra Social "la Caixa", forma part de la xarxa d'entitats socials que participen dins el programa INCORPORA.
El programa INCORPORA promou iniciatives que tenen com a objectiu la promoció social i laboral de les persones en situació de vulnerabilitat social, i en aquesta nova convocatòria l'Obra Social "la Caixa" ha apostat fermament per un dels projectes més consolidats per la Fundació Pro-Penedès, en matèria d'ocupació, com ha estat el Dispositiu INSERIM. La participació dins el programa INCORPORA, canalitzat a través del Dispositiu INSERIM, potenciarà de manera directa la capacitat d'inserció de la Fundació Pro-Penedès en benefici de la comarca del Penedès, impulsant la col·laboració entre empreses, institucions públiques i la societat, amb el compromís de contribuir en la inserció laboral de les persones amb risc d'exclusió social.

DISPOSITIU INSERIM

INCORPORA.

DISPOSITIU-INSERIM medium

 

 

 

La Fundació Pro Penedès aposta per la integració laboral de les persones amb discapacitat de la comarca de l'Alt Penedès, garantint la igualtat d'oportunitats dels col·lectius menys afavorits.

OBJECTIUS

Des de la Fundació Pro-Penedès  sabem que el nostre objectiu  és l’efectiva inserció social i laboral de les persones amb discapacitat i/o en risc d’exclusió social de l’àmbit Penedès, a través de la consolidació d’un equip de treball per a la valoració professional de les persones desocupades, el disseny d’itineraris d’inserció, l’acompanyament en el procés de recerca d’ocupació i seguiment de la selecció, contractació i adaptació al lloc de treball, a través d’una tasca de sensibilització i prospecció laboral al teixit empresarial local. 

Pla d’Acció -PAE- per la Dinamització de Polígons d'Activitat Econòmica de l'Àmbit Penedès

Polígons d'Activitat Econòmica.

Un dels camps importants a planificar i millorar al territori és tot el que té a veure amb la indústria. És per això que una de les àrees en què cal treballar és l’organització i millora dels polígons industrials per tal de poder atraure una indústria de qualitat que repercuteixi positivament en l’economia del territori. Aquesta necessitat la recull el Pla d’Acció per la Dinamització dels Polígons que es porta a terme a partir de 4 línies de treball; l’energia, les infraestructures de telecomunicacions, la mobilitat i la formació.

És així com la Fundació Pro-Penedès Impulsa conjuntament amb els quatre ajuntaments de l'Àmbit Penedès, el del Vendrell, el d'Igualada, el de Vilanova i la Geltrú i el de Vilafranca del Penedès, l'elaboració d'aquest pla que s'emmarca en el bloc d'economia del darrer pla estratègic d'àmbit Penedès, dins l'estratègia de Foment d'una indústria de qualitat. 

DOCUMENT COMPLET PAE (presentat el 06/07/2016)

DOCUMENT PAE VERSIÓ RESUMIDA

PUNT FORMATIU INCORPORA

Punt Formatiu.

Logo Incorpora

A través del Punt Formatiu Incorpora de l’Obra Social de “la Caixa” portem a terme formació específica pensada d’acord amb les necessitats laborals del nostre territori. Des de l'any 2015 portem ofertat tres cursos a l'any de formació ocupacional. Els cursos consten de 280h amb competències professionalitzadores, competències transversals i 80h de pràctiques no laborals a les empreses del territori. 

Durant aquest 2019 estem portant a terme els cursos de Cambrer/a d'Hotel, Mosso de Magatzem i Mosso de Magatzem i operari. 

Aquí podeu consultar l'històric de cursos del nostre Punt Formatiu Incorpora: 

PLA ESTRATÈGIC DEL PENEDÈS

Pla Estratègic.

logo pla estrategic canvi

 

 

La FUNDACIÓ PRO PENEDÈS dissenya el Pla Estratègic del Penedès, per a revisar plantejaments a mig i llarg termini. Ara ens juguem el fet de poder dissenyar el paper de futur del Penedès: el model econòmic necessita una urgent actualització de les seves premisses, i així mateix la situació econòmica actual fa que hàgim d'accelerar canvis que ja eren anunciats per l'evolució dels sectors amb més pes en la nostra economia i per les transformacions que es deriven de l'articulació del territori i les relacions amb les seves diferents àrees d'influència.

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos