• SLIDE1
  • SLIDE2

SALUTACIÓ

Aj Vila Retrats 0222

 La Fundació Pro Penedès amb una trajectòria de més de trenta anys ha sabut consolidar-se dins el Penedès com a una entitat de promoció econòmica i social que basa el seu treball en el consens conjunt entre empresaris, sindicats i l'administració local, amb la voluntat de fer possible reunir, en una mateixa taula de treball, a tots els col•lectius interessats en el desenvolupament del Penedès.

Amb aquesta pretensió de diàleg i consens és com la Fundació Pro Penedès ha contribuït a orientar el creixement del Penedès, garantint la qualitat de vida de les persones, apostant per un equilibri social i harmònic de tots els sectors econòmics, alhora que potenciant la seva identitat de comarca.

Aquesta llarga i intensa trajectòria, de més de 30 anys, ens ha permès conèixer i ser peça clau en aspectes importants del nostre territori.

Ara la conjuntura econòmica i social que ens deixa la pandèmia ens anima a reorientar els esforços cap allà on són més necessaris per a garantir la qualitat de vida de les persones. És per això que treballem en el sector social, esdevenint el referent en la inserció laboral de les persones amb discapacitat, ampliant el nostre ventall d'atenció a aquells col·lectius en situació d'alta vulnerabilitat que són els que més han patit i patiran la crisi.
Aquesta és una cursa de llarg recorregut, en la que comptem amb el suport d'agents socials i econòmics del territori, en una aposta ferma per a contribuir a resoldre els reptes actuals de forma decisiva i satisfactòria.

Aquests són reptes els quals des de la Fundació Pro Penedès ha de contribuir a resoldre satisfactòriament i de forma decisiva.

Ens sentim responsables per què tenim al davant unes expectatives que entre tots hem de poder aconseguir.

Cal proposar-nos reptes i treballar.

Pere Regull i Riba
President de la Fundació Pro Penedès
Alcalde de Vilafranca del Penedès

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos