• SLIDE1
  • SLIDE2

SALUTACIÓ

regull

 

 

 

 

 

 

 

 

La Fundació Pro Penedès amb una trajectòria de més de vint anys ha sabut consolidar-se dins el Penedès com a una entitat de promoció econòmica i social que basa el seu treball en el consens conjunt entre empresaris, sindicats i l'administració local, amb la voluntat de fer possible reunir, en una mateixa taula de treball, a tots els col·lectius interessats en el desenvolupament del Penedès. 

 

Amb aquesta pretensió de diàleg i consens és com la Fundació Pro Penedès ha contribuït a orientar el creixement del Penedès, garantint la qualitat de vida de les persones, apostant per un equilibri social i harmònic de tots els sectors econòmics, alhora que potenciant la seva identitat de comarca.

 

L'actual situació de crisi econòmica ens ha de permetre innovar actuacions que orienti la nostra comarca cap a un futur amb noves oportunitats, sumant esforços i planificant estratègicament una comarca que permeti potenciar el seu dinamisme i capacitat per generar i crear ocupació. Tot apunta que això és possible i depèn de nosaltres fer-ho de manera adequada,necessitem una aposta ferma i decidida. Hem d'aconseguir treballar sobre projectes basats en un desenvolupament sostenible, aprofitar les infraestructures que s'acosten , disposar dels equipaments i dels serveis que la societat ens demana, com ara, fer viable la integració de la població immigrada, en definitiva, com fer possible que al Penedès, es visqui millor.

 

Aquests són reptes els quals des de la Fundació Pro Penedès ha de contribuir a resoldre satisfactòriament i de forma decisiva.

 

Ens sentim responsables per què tenim al davant unes expectatives que entre tots hem de poder aconseguir.

 

Cal proposar-nos reptes i treballar.

Pere Regull i Riba
President de la Fundació Pro Penedès
Alcalde de Vilafranca del Penedès

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos