• TERRITORI
  • PERSONES

La Fundació Pro-Penedès entrega els diplomes del Curs de Mosso de Magatzem

diplomesweb

El passat dilluns, dia 14 de setembre,  la Fundació Pro-Penedès va portar a terme l’entrega de diplomes del Curs de Mosso de Magatzem finançat per l’Obra Social “La Caixa”. La Fundació Pro-Penedès dins del programa Incorpora de “la Caixa” porta a terme durant l’any diversos cursos gratuïts destinats a les persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, amb la finalitat de facilitar la seva inserció laboral. L’entrega de diplomes va anar a càrrec del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, el director d’Àrea de negoci de “La Caixa” a l’Alt Penedès, Xavier Saumell i de la directora de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill.  Van ser 20 els alumnes que van rebre el diploma que els acredita per a realitzar tasques de recepció, ubicació, preparació i expedició de càrregues i descàrregues en condicions de productivitat.

Dels alumnes que han participat en el curs, el 50% han estat inserits laboralment i d’aquests el 25% han estat contractats com a Mosso de Magatzem

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, va felicitar els alumnes i els va reconèixer el “mèrit i l’esforç d’haver obtingut el diploma” i els va animar a aprofitar “les noves oportunitats que obre la formació i el contacte directe amb les empreses”.  El curs de Mosso de Magatzem ha comptat amb la col·laboració de les empreses: Grup Ametller, Venpharma, Comercial Química Massó, Closure Systems International España S.L, Olive Rueda, Josep Arbos S.L, SIA Biosca, Fustes Comarcals S.A, Hamer Packaging Technology, Supermercados SABECO S.A, Akzo Nobel i Cartonajes del Penedès.

Al 2014 des del programa INCORPORA s’han atès a la Fundació Pro-Penedès un total de 293 persones de les quals 165 són persones noves que han estat donades d’alta, d’elles 180 han estat persones amb discapacitat i 113 en risc d’exclusió social. Amb l’INCORPORA s’han aconseguit un total de 78 insercions 58 de les quals tenen certificat de discapacitat. S’han compartit 20 insercions laborals a través el treball en xarxa amb la resta d’entitats INCORPORA. A més a més s’han visitat 59 empreses de les quals 39 han estat noves incorporacions. S’han gestionat 74 ofertes i 29 d’elles han estat ofertes compartides a través de la plataforma INCORPORA.

 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos