• TERRITORI
  • PERSONES

Penedès Destinació Turística Responsable: Jornada de cloenda al Vendrell

 

clausuramuseupaucasals

Una de les activitats que desenvolupa la Fundació Pro Penedès és la d’implementació de plans de millora i compromisos ètics. Un d’ells és el projecte Destinació Turística Responsable, liderat per la Fundació Prop Penedès.

Aquest projecte pilot s’ha desenvolupat en quatre municipis del Garraf, l’Alt i Baix Penedès i l’Anoia: Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, el Vendrell i Igualada, amb 5 empreses participant en cada territori, totes elles del sector turístic.

La diversitat de dimensió i activitat de les empreses participants no és casual sinó que respon a una voluntat de transmetre una manera de gestionar les empreses de manera més responsable que ateny qualsevol àmbit i forma empresarial. La majoria han estat microempreses i pimes, però també fundacions i un emprenedor.

Al mes de juny es va clausurar el programa al Baix Penedès. L’acte, celebrat al Vendrell a l’auditori de la Casa-Museu Vil·la Casals, ha estat obert per l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, que ha estat present en totes les intervencions i a la cloenda ha ressaltat les oportunitats que brinda l’RSE per al territori.

Gemma Sivill, gerent de la Fundació Pro Penedès, entitat líder de la iniciativa, s’ha mostrat molt satisfeta pels resultats d’un projecte que no ha sortit del no res sinó que feia anys que al Penedès es treballava en el foment de la responsabilitat social i el territori socialment responsable. Enguany el que hem fet ha estat aplicar-ho a un sector concret, el turisme, i ampliar-ho a tot el Penedès.

També van participar a l’acte Josep Maria Canyelles, soci consultor de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, Núria Ballester, directora del Museu Vil·la Casals, Albert Roca, de Celler Avgvstvs Forvm, l’Escola de Turisme del Baix Penedès, Gerard Jané, gerent de Celler Jané Ventura, Josep Sivill, conseller delegat d’Autocars del Penedès, La regidora de Turisme, Àngels Tardiu i Eva Rovira, tècnica d’RSE de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa.

 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos