• TERRITORI
  • PERSONES

La Fundació Assisteix al 6è Sopar Solidari Vallformosa

 

amper

La Fundació Pro Penedès va assistir al Sopar Solidari per la lluita contra el càncer que es celebrava el divendres 27 de juny al celler de Vallformosa a Vilobí del Penedès.

Aquest sopar és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 27 de juny arribava a la sisena edició. Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer.

Al sopar es van recaptar 23.529€, d’aquests diners un 80% s'ha destinat a l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i un 20% a Ampert
per finançar els següents projectes:
1. Definir un model assistencial de telemedicina per a pacients de càncer de l’ICO. Aquest projecte pretén desenvolupar una consulta de telemedicina per a pacients de càncer, utilitzant dispositius de telemonitorització en el domicili del pacient. Els fons recaptats aniran destinats al projecte pilot per al desenvolupament de la consulta telemàtica e-tICO en el que participaran 150 pacients.
2. Finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats a través de l’Associació Ampert de Vilafranca del Penedès.

 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos