• TERRITORI
  • PERSONES

Al mes de setembre continuen els cursos gratuïts per a persones amb risc d’exclusió social i/o discapacitat

 

El curs serà d’Auxiliar de Comerç i es fa dins el programa Incorpora de l’Obra Social de la “Caixa” 

La Fundació Pro-Penedès té atorgat des de l’any 2012 el Programa Incorpora Barcelona de l’Obra Social de la “Caixa” que té l’objectiu de connectar de forma directa les persones amb risc d’exclusió social i amb especials dificultats que busquen feina, amb les ofertes de treball d’empreses i organitzacions de la comarca. Aquest 2015 a més, dins el programa, s’imparteixen cursos formatius gratuïts destinats a persones amb risc d’exclusió social i/o amb discapacitat amb la prioritat clara d’aconseguir la inserció laboral d’aquest col·lectiu de persones. Durant aquest any s’han portat a terme tres modalitats: Indústria Alimentària, Mosso de Magatzem i Auxiliar de Comerç que es complementen amb competències transversals com l’autoconeixement, les relacions interpersonals o la resolució de conflictes entre altres. Tots ells compten amb pràctiques no laborals a empreses.

El proper curs serà el d’Auxiliar de Comerç i començarà al mes de setembre. Per tal de poder-lo cursar cal ser major de 16 anys amb coneixements de català i/o castellà i estar inscrit al SOC. El període d’inscripció serà del 27 de juliol al 9 de setembre i és previst que el curs comenci el proper 16 de setembre i s’allargui al voltant de 3 mesos.

Les persones interessades en fer el curs d’Auxiliar de Comerç que compleixin els requisits, poden trucar al telèfon de la fundació 93 817 05 88 o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Val a dir que gairebé el 40% dels alumnes dels dos cursos que ja s’han portat a terme han estat inserits laboralment.

Al 2014 des del programa INCORPORA s’han atès a la Fundació Pro-Penedès un total de 293 persones de les quals 165 són persones noves que han estat donades d’alta, d’elles 180 han estat persones amb discapacitat i 113 en risc d’exclusió social. Amb l’INCORPORA s’han aconseguit un total de 78 insercions 58 de les quals tenen certificat de discapacitat. S’han compartit 20 insercions laborals a través el treball en xarxa amb la resta d’entitats INCORPORA. A més a més s’han visitat 59 empreses de les quals 39 han estat noves incorporacions. S’han gestionat 74 ofertes i 29 d’elles han estat ofertes compartides a través de la plataforma INCORPORA.

Notícia a RTVVilafranca 

 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos