• TERRITORI
  • PERSONES

Acaba el primer grup del curs d’Operari d’Indústria Alimentària

 

CAM01333

Acaba el primer grup del curs d’Operari d’Indústria Alimentària

  

El Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa” ha finançat la formació de 20 persones que han realitzat el curs per conèixer el tractament correcte dels productes en les empreses d’alimentació.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és fomentar la reinserció laboral de les persones amb risc d’exclusió social, a través de la formació i les pràctiques amb empreses del sector alimentari. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, va participar a l’acte d’entrega de diplomes i va voler agrair el paper de les empreses.

 

També dos responsables de l’Obra Social i el regidor Montfort van entregar els diplomes a tots els participants que han superat el curs.
Un 25% dels alumnes que han fet les pràctiques a les companyies col·laboradores han aconseguit feina i han allargat la relació laboral amb l’empresa.

El de l’alimentació és un dels sectors més potents al Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca vol potenciar la formació a través d’aquests cursos.

Notícia RTVVILAFRANCA

 

 

 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos