• TERRITORI
  • PERSONES

La Fundació Pro-Penedès signa un conveni de col·laboració amb Càritas i el Rebost Solidari per formar i inserir laboralment persones amb una alta vulnerabilitat amb el suport del programa Reincorpora de la Caixa

signaturacaritasrebost

Aquest dilluns 22 de febrer, la directora de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill, el director de Càritas Diocesana de Sant Feliu, Ramon Carbonell i el president de l’Associació Ressó (Rebost Solidari), Manuel Medialdea, signaven el conveni de col·laboració que els portarà a treballar conjuntament en un nou projecte de formació i inserció laboral de persones amb alta vulnerabilitat que compta amb el suport del programa Reincorpora de la Caixa.

Càritas i el Rebost Solidari detectaran entre els seus usuaris les persones adients a entrar al programa i els derivaran a la Fundació Pro-Penedès que treballarà per a orientar-los i ajudar-los en la seva cerca de treball. En cas de detectar mancances en els coneixements d’aquest col·lectiu, el programa també preveu la seva formació en diferents àmbits, per tal d’ampliar les seves capacitats a l’hora d’optar a la inserció laboral.

La directora de la Fundació, Pro-Penedès, Gemma Sivill, manifestava la satisfacció de poder col·laborar amb aquestes entitats “tan arrelades al territori i que porten a terme una tasca tan destacada. Amb el nou programa volem empoderar a les persones vulnerables, perquè mereixen tenir oportunitats sociolaborals que els ajudin a sortir d’aquesta situació”.

El director de Càritas, Ramon Carbonell, ha agraït l’oportunitat de col·laborar “perquè ens obre noves portes per a ampliar la xarxa de suport que podrem oferir a les persones vulnerables i poder treballar en una solució a la seva manca d’ingressos”.

Des de l’Associació Ressò, Manuel Medialdea, subratllava “la necessitat, en especial dels joves, d’agafar experiència i a desenvolupar-se en les empreses per tal que puguin deixar de dependre de l’assistència i emprendre la seva vida laboral amb garanties”.

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos