• TERRITORI
  • PERSONES

La Fundació Pro-Penedès a través del Servei Pro-Domicili ha atès a més de 175 persones en situació de dependència amb la posada en marxa de 8.500 xecs serveis

prodomiciliEl Servei PRODOMICILI és un servei de mediació per a la promoció dels serveis domiciliaris d’atenció a les persones, en especial adreçat a la gent gran, persones amb disminucions, amb malalties o amb dependències transitòries. S’actua en el camp de la intermediació destinada a l’emergència i estructuració del sector de serveis domiciliaris d’atenció a les persones, amb l'objectiu de promoure l’ocupació en el sector d’atenció domiciliària i també millorar la qualitat de vida d’aquells que utilitzin aquests serveis domiciliaris.

Aquest projecte respon a la necessitat d'ajuda a un sector de la població en situació de depèndència, com són les persones amb discapacitat i la gent gran i aquest any més que mai, molt afectat per la Covid-19.

Durant l’any 2020, s’han posat en marxa 8.500 xecs serveis amb l’atenció a més de 175 persones en situació de dependència. També s’han establert   2  nous convenis d’adhesió i col·laboració. D’altra banda també s’ha fet el  seguiment a 17 empreses existents proveïdores de serveis, homologades per la Fundació Pro Penedès, seguint uns criteris de qualitat en la seva selecció.

Aquest 2020 s’ha manifestat la consolidació del treball en xarxa amb els Ajuntaments de la comarca de l’Alt Penedès adherits a la xarxa Prodomicili, oferint als seus ciutadans i ciutadanes un servei molt proper i necessari  d’atenció a les persones vulnerables i amb dependència,  amb el suport de “La Caixa”. A més, a través del Servei Prodomicili, amb l'objectiu de potenciar i regularitzar el sector de l'assistència a la gent gran, s’ha dinamitzat  la contractació per part de les empreses d’atenció domiciliària d’un  25 %  més de  persones de la nostra borsa de treball.

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos