• TERRITORI
  • PERSONES

Pinnae dona suport a la Fundació Pro-Penedès per a la inserció sociolaboral de les persones en situació de pobresa a l'Alt Penedès

IMG 20200922 WA0012La Fundació Pro-Penedès ha estat premiada dins dels 18 projectes guanyadors de la III Convocatòria d’Impuls Social pel Territori que convoca la Fundació Pinnae. La convocatòria va estar oberta entre el 5 de maig i el 2 de juny de 2020 i els projectes els han pogut presentar entitats que  treballen amb l’objectiu d’ajudar a persones i col·lectius vulnerables que es desenvolupen dins les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf. La Fundació Pro-Penedès ha estat premiada amb 10.000€ per la seva tasca d'Inserció sociolaboral de les persones en situació de pobresa a l’Alt Penedès.

L’acte d’entrega de diplomes es va celebrar el 22 de setembre a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer, amb la presència de representants de les 18 entitats escollides de la Convocatòria, que van signar un acord de col·laboració amb la Fundació Pinnae i es va fer el lliurament del diploma de reconeixement que atorga la línia d’ajuts. El lliurament el va fer el  President de la Fundació Pinnae, Martí Solé a la presidenta de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill que va agrair la distinció explicant que hi ha persones “que viuen cada dia una realitat molt dura, sense cap mena de recurs, que necessiten atenció per a tirar endavant. El suport de Pinnae ens ajudarà a continuar desenvolupant aquesta feina destinada a les persones més vulnerables, que amb la crisi sanitària del Covid, encara han vist més agreujada la seva situació”. Va concloure l’acte el  Delegat del Govern de la Generalitat, a la Vegueria Penedès, Pere Regull.

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos