• TERRITORI
  • PERSONES

Comença amb diverses novetats el Curs de Neteja del Punt Formatiu de la Fundació Pro-Penedès

cursneteja

El Punt Formatiu Incorpora de l’Obra Social “La Caixa” de la Fundació Pro-Penedès ha iniciat el curs de Serveis de Neteja. Es tracta d’una formació destinada a persones amb risc d’exclusió social i/o discapacitat, en el qual 15 alumnes aprendran la neteja professional domiciliària, d’hotels, residències i oficines. El curs compta amb 170 hores de classes teòriques i 80 hores de pràctiques a empreses del territori i finalitzarà el mes de maig.

Aquest curs comptarà amb diverses novetats. Per una banda la formació impartirà un mòdul de prevenció de riscos laborals en la neteja amb el lliurament d’un diploma acreditatiu.

Per tal de completar la formació dels alumnes, que tenen un perfil d’alta vulnerabilitat, els voluntaris de la Caixa impartiran un mòdul d’economia domèstica, on els professionals de la Caixa els exposaran la millora manera d’economitzar despeses i de gestionar la llar. També els especialistes de l’empresa “Quiero Trabajo” explicaran com enfrontar-se de la millora manera a una entrevista laboral i es portarà a terme un “role playing” amb la responsable de recursos humans de l’empresa Venca.

Al curs col·laboren les empreses Hotel Domo, Hotel Pere III, Bàsic Hotel, Hotel Air, Hotel Torner i Güell, Cava & Hotel Mastinell, Residència Font Santa, Casa Família el Cenacle.

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos