• TERRITORI
  • PERSONES

Abans d'acabar les pràctiques, el 25% de l'alumnat dels cursos del Punt Formatiu Incorpora de la Fundació ja s'han inserit laboralment

2019 05 28 15.29.58

Durant aquest curs 2019-2020 el Punt Formatiu Incorpora de l'IObra Social "la Caixa" de la Fundació Pro-Penedès portarà a terme 3 cursos per a persones amb discapacitat i/o risc d'exclusió social. Actualment estan en funcionament el curs de Cambrer/a d'Hotel i el de Mosso de Magatzem, tots dos acabaran al mes de juliol. 

Pel que fa al Curs de Cambrer/a d'Hotel, va començar al mes de març i l'estan cursant 15 persones, en aquest cas totes dones.

El 80% de les alumnes, a més, són persones que no tenien cap experiència laboral i que porten residint a la vila fa més de 15 anys. El curs compta amb 280 hores i 80 hores es destinen a pràctiques a les empreses de la comarca, d'aquesta manera les alumnes poden estar en contacte amb la realitat laboral que es dóna a l'empresa i també les empreses poden conèixer les aptituds dels alumnes, per tal de valorar la seva inserció en cas de tenir necessitats de contractació. Els hotels que col·laboren a les pràctiques són el Bàsic, Domo, Pere III, Mas Tinell i Casa Torné i Güell. Tot i que encara el curs no ha acabat ja s'ha pogut inserir un 25% de l'alumnat, totes elles persones amb una alta vulnerabilitat i s'espera que en finalitzar el curs la xifra augmenti. 

D'altra banda al curs de Mosso de Magatzem hi participen 15 persones que actualment comencen les 80 hores de pràctiques a les empreses de la comarca. Aquest curs ha tingut tanta demanda que la Fundació n'organitzarà un altre al mes de setembre que serà de mosso de magatzem i operari de fàbrica, en el qual els alumnes obtindran el carnet de carretoner retràctil i frontal. El curs de Mosso de Magatzem és el que registra més alt nivell d'inserció, de fet abans que hagi finalitzat ja s'han inserit 4 persones. 

 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos