• TERRITORI
  • PERSONES

La Fundació Pro-Penedès amplia la seva oferta de formació aquest 2018 amb 4 cursos gratuïts: Atenció al Client, Polivalència a l’Hostaleria, Mosso de Magatzem i Auxiliar de Neteja Polivalent.

Al mes de febrer continuen els cursos gratuïts per a persones amb risc d’exclusió social i/o discapacitat dins el Programa Incorpora de la “Caixa” i Accenture.

La Fundació Pro-Penedès és una de les 15 entitats a qui Accenture ha atorgat el projecte a tot l’estat espanyol.

fulletóATENCIOCLIENTFEBRER2018 1

La Fundació Pro-Penedès té atorgat des de l’any 2012 el Programa Incorpora Barcelona de l’Obra Social de la “Caixa” que té l’objectiu de connectar de forma directa les persones amb risc d’exclusió social i amb especials dificultats que busquen feina, amb les ofertes de treball d’empreses i organitzacions de la comarca. Aquest 2018 a més el programa Accenture ha atorgat una nova subvenció que permetrà ampliar l’oferta formativa de la Fundació. A tot l’estat espanyol, Accenture només ha atorgat el projecte a 15 entitats, una d’elles és la Fundació Pro-Penedès. Així doncs dins aquest any s’impartiran 4 cursos formatius gratuïts destinats a persones amb risc d’exclusió social i/o amb discapacitat amb la prioritat clara d’aconseguir la inserció laboral d’aquest col·lectiu de persones.

Els cursos seran de 270h en les quals s’aprendran competències tècniques i es faran 80 hores de pràctiques no laborals a empreses de la comarca. A més tots els cursos  es complementen amb competències transversals com l’autoconeixement, les relacions interpersonals o la resolució de conflictes entre altres. Al mes de febrer començaran els cursos d’Atenció al Client i de Polivalència a l’Hostaleria.  Per tal de poder-los cursar cal ser major de 16 anys amb coneixements de català i/o castellà i estar inscrit al SOC. El període d’inscripció serà del 9 de febrer de 2018 i és previst que els cursos s’allargui al voltant de 3 mesos. El curs d’Atenció al Client permetrà conèixer el context laboral i el perfil professional d’aquesta àrea laboral i aprendre les tècniques d’informació i atenció al client, consumidor i usuari. El curs de Polivalència a l’Hostaleria està pensat per tal d’aprendre les tasques de servei bàsic de restaurant-bar, la utilització d’equips en l’elaboració i tractament dels productes alimentaris, l’envasat i empaquetat i la seguretat i higiene en el treball. Els alumnes obtindran el carnet de manipulació d’aliments. Al llarg de l’any hi ha previst també el Curs a mida d’Auxiliar de Neteja Polivalent i de Mosso de Magatzem. Les persones interessades en fer els cursos que compleixin els requisits, poden trucar al telèfon de la fundació 93 817 05 88 o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Val a dir que gairebé el 40% dels alumnes dels cursos que organitza la Fundació Pro-Penedès s’acaben inserint laboralment. 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos