• TERRITORI
  • PERSONES

El 75% dels participants del 1er Speed Dating de la Fundació Pro-Penedès tindran opció a inserir-se laboralment

speeddating2

La Fundació ha tirat endavant a través del seu Punt Formatiu Incorpora de “La Caixa” aquesta jornada, que vol sensibilitzar i crear llaços més estrets amb les empreses del territori pel que fa a Responsabilitat Social i Inserció Laboral.

El dia 29 de març, la Fundació Pro-Penedès va organitzar la 1a Jornada d’Speed Dating.  Aquest és un mètode de networking que pretén posar en contacte empreses i diferents tipologies de perfils de treballadors, mitjançant entrevistes ràpides de 10 minuts. En aquesta primera edició hi han participat 9 empreses i 20 alumnes i usuaris de la Fundació. La valoració per part de tots els implicats ha estat molt positiva i es preveu que el 75% dels aspirants tinguin l’opció d’inserir-se laboralment. La directora de la Fundació, Gemma Sivill, ha assegurat que aquesta “ha estat una oportunitat molt bona per a les empreses de tenir una primera impressió i contacte amb els usuaris de la Fundació, amb la intenció que els tinguin en compte quan els sorgeixin vacants per cobrir a l’empresa”.

 

La sessió va tenir lloc a la sala d’actes de la Fassina i ha estat una aposta més de la Fundació, per tal de difondre i sensibilitzar les empreses sobre la Responsabilitat Social del Territori a través de la inserció laboral de les persones més vulnerables de la nostra societat.

Les empreses que hi ha participat han estat: Decathlon, Pastisseria La Granja, Bibliox Termoformados, Cooperativa Social del Penedès, Cares, Morangel, Adecco, Fundació Adecco i Dekra. 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos