• TERRITORI
  • PERSONES

La Fundació Pro-Penedès i Coral Transports & Stocks comencen un curs de formació a mida per a persones vulnerables

Coral2

La Fundació Pro-Penedès, a través del seu  Punt Formatiu Incorpora de “la Caixa”, continua tirant endavant cursos per a persones amb discapacitat i risc d’exclusió social. La prioritat dels cursos que es desenvolupen, és aconseguir la màxima inserció laboral per aquest col·lectiu, per això s’han programat en harmonia amb les necessitats de les empreses del territori.

Enguany aquesta voluntat ha portat a la Fundació Pro-Penedès a fer formació a mida, en coordinació amb les empreses. Aquesta serà l’experiència que es portarà a terme amb Coral Transports & Stocks.

La formació a mida ofereix la possibilitat de formar-se en el sector logístic, dins una empresa puntera de logística internacional, aplicant una pedagogia orientada a l’acció. El curs permetrà aprendre un ofici en l’àmbit del transport internacional, mosso de magatzem i en tasques administratives. L’empresa, d’aquesta manera, podrà ensenyar els coneixements necessaris per al desenvolupament de les tasques específiques on tinguin possibles vacants per a cobrir  i conèixer d’una manera més extensa els alumnes que poden optar-hi.

Durant aquest any 2017, també s’impartiran cursos d’operari d’indústria alimentària i magatzem, curs de neteja en espais sanitaris i atenció al client. Els cursos duren 2 mesos i es cursen en tres blocs: competències professionalitzadores, competències transversals i pràctiques en empreses de la comarca. Seran 60 alumnes els que aquest any hi participaran

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos