• TERRITORI
  • PERSONES

EN EL MARC DEL PLA ESTRATÈGIC ES PRESENTA EL LLIBRE BLANC DE LA CULTURA AL PENEDÈS

DV6Vl4e5-V49yO60MMAJR0Mc5DDbCaL4QZ7P0Z0OXfw1

ES PRESENTA AL CASTELL DE CASTELLET  EL LLIBRE BLANC DE LA CULTURA AL PENEDÈS

L'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP) i la Fundació Pro-Penedès han coordinat el debat sobre el present i el futur de la cultura al Penedès en el marc del III Pla Estratègic del Penedès, amb l'objectiu de dissenyar unes alternatives globals que situïn la cultura penedesenca al lloc que li pertoca per la seva qualitat. Aquest debat que s'ha desenvolupat al llarg de l'any 2012 ha comptat amb una àmplia participació de tots els sectors implicats en la cultura del territori: les administracions locals i comarcals, les associacions empresarials i sindicals i diverses entitats culturals i gent del món de la cultura de les comarques de l'Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia.

 


Com a resultat final d'aquests debats, l'Institut d'Estudis Penedesencs(IEP) ha elaborat el Llibre blanc de la cultura al Penedès coordinat per Ramon Arnabat i Gerard Ramon i que ha comptat amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. Al Llibre blanc s'hi analitza l'activitat i la creació cultural, els agents i les infraestructures culturals existents, i es proposen algunes línies estratègiques de futur que, junt als debats que s'han de generar al seu voltant, permetin millorar la creació i la activitats cultural, la seva inserció a la cultura catalana, la gestió i utilització de les infraestructures culturals, la cooperació i coordinació entre els diversos agents i els diversos territoris. Aquest Llibre blanc ha de servir de base pels debats sobre el present i el futur de la cultura al Penedès.
La presentació pública d'aquest Llibre blanc de la cultura al Penedès es farà el proper dimecres dia 17 d'abril, a les 10 del matí al Castell de Castellet de la Fundació Abertis. Aquest és un acte obert al públic i al qual hi ha estat convidades les persones, entitats, empreses i administracions que treballen a les nostres comarques en l'àmbit cultural; és a dir, els creadors, productors, executors i públics culturals; l'àmbit privat, el públic, l'associatiu, el professional i l'amateur.
A l'acte intervindran:
Benvinguda a càrrec del Sr. Joan Manel Monfort. Secretari de la Fundació Pro-Penedès i Regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.Presentació per:
Il.lm. Sr. Lluís Puig i Gordi. Director General de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya.
Il.lm. Sr. Joan Carles García Cañizares. Adjunt a la Presidència i Delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona.Conferenciants:
Sr. Ramón Arnabat. President de l'Institut d'Estudis Penedesencs.
Sr. Gerard Ramón. Coordinador del LLibre Blanc.

 

On Som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos