• SLIDE1
  • SLIDE2

PROGRAMA INCORPORA. TREBALL AMB SUPORT DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT SEVERA

INCORPORA.

PROGRAMA-INCORPORA medium

 

La Fundació Pro-Penedès en col·laboració amb l' Obra Social "la Caixa", forma part de la xarxa d'entitats socials que participen dins el programa INCORPORA.
El programa INCORPORA promou iniciatives que tenen com a objectiu la promoció social i laboral de les persones en situació de vulnerabilitat social, i en aquesta nova convocatòria l'Obra Social "la Caixa" ha apostat fermament per un dels projectes més consolidats per la Fundació Pro-Penedès, en matèria d'ocupació, com ha estat el Dispositiu INSERIM. La participació dins el programa INCORPORA, canalitzat a través del Dispositiu INSERIM, potenciarà de manera directa la capacitat d'inserció de la Fundació Pro-Penedès en benefici de la comarca del Penedès, impulsant la col·laboració entre empreses, institucions públiques i la societat, amb el compromís de contribuir en la inserció laboral de les persones amb risc d'exclusió social.

DISPOSITIU INSERIM

En curs.

DISPOSITIU-INSERIM medium

 

 

 

La Fundació Pro Penedès aposta per la integració laboral de les persones amb discapacitat de la comarca de l'Alt Penedès, garantint la igualtat d'oportunitats dels col·lectius menys afavorits.

OBJECTIUS

Des de la Fundació Pro-Penedès  sabem que el nostre objectiu  és l’efectiva inserció social i laboral de les persones amb discapacitat i/o en risc d’exclusió social de l’àmbit Penedès, a través de la consolidació d’un equip de treball per a la valoració professional de les persones desocupades, el disseny d’itineraris d’inserció, l’acompanyament en el procés de recerca d’ocupació i seguiment de la selecció, contractació i adaptació al lloc de treball, a través d’una tasca de sensibilització i prospecció laboral al teixit empresarial local. 

Pla d’Acció -PAE- per la Dinamització de Polígons d'Activitat Econòmica de l'Àmbit Penedès

En curs.

Un dels camps importants a planificar i millorar al territori és tot el que té a veure amb la indústria. És per això que una de les àrees en què cal treballar és l’organització i millora dels polígons industrials per tal de poder atraure una indústria de qualitat que repercuteixi positivament en l’economia del territori. Aquesta necessitat la recull el Pla d’Acció per la Dinamització dels Polígons que es porta a terme a partir de 4 línies de treball; l’energia, les infraestructures de telecomunicacions, la mobilitat i la formació.

És així com la Fundació Pro-Penedès Impulsa conjuntament amb els quatre ajuntaments de l'Àmbit Penedès, el del Vendrell, el d'Igualada, el de Vilanova i la Geltrú i el de Vilafranca del Penedès, l'elaboració d'aquest pla que s'emmarca en el bloc d'economia del darrer pla estratègic d'àmbit Penedès, dins l'estratègia de Foment d'una indústria de qualitat. 

DOCUMENT COMPLET PAE (presentat el 06/07/2016)

DOCUMENT PAE VERSIÓ RESUMIDA

SERVEI PRODOMICILI

En curs.

SERVEI-PRODOMICILI medium  El Servei PRODOMICILI és un servei de mediació per a la promoció dels serveis domiciliaris d’atenció a les persones, en especial adreçat a la gent gran, persones amb disminucions, amb malalties o amb dependències transitòries. S’actua en el camp de la intermediació destinada a la emergència i estructuració del sector de serveis domiciliaris d’atenció a les persones, amb l' objectiu de promoure l’ocupació en el sector d’atenció domiciliària i també millorar la qualitat de vida d’aquells que utilitzin aquests serveis domiciliaris.

La Fundació Pro Penedès, posa al servei de les persones en situació de dependència i de la gent gran, per tal de garantir el seu benestar,  el funcionament dels xecs- serveis, els qual ofereixen un descompte de 3 €/h , per a la contractació dels serveis de proximitat o domiciliaris  d’una sèrie d’empreses proveïdores les quals, prèviament,  signen un  conveni de col·laboració amb la Fundació Pro-Penedès.

El projecte respon a la necessitat d'ajuda a un sector de la població en situació de depèndència, com són les persones amb discapacitat i la gent gran.

PUNT FORMATIU INCORPORA

En curs.

Logo Incorpora

A través del Punt Formatiu Incorpora de l’Obra Social de “la Caixa” portem a terme formació específica pensada d’acord amb les necessitats laborals del nostre territori. Des de l'any 2015 portem ofertat tres cursos a l'any de formació ocupacional. Els cursos consten de 280h amb competències professionalitzadores, competències transversals i 80h de pràctiques no laborals a les empreses del territori. 

Durant aquest 2019 estem portant a terme els cursos de Cambrer/a d'Hotel, Mosso de Magatzem i Mosso de Magatzem i operari. 

Aquí podeu consultar l'històric de cursos del nostre Punt Formatiu Incorpora: 

PLA ESTRATÈGIC DEL PENEDÈS

En curs.

logo pla estrategic canvi

 

 

La FUNDACIÓ PRO PENEDÈS dissenya el Pla Estratègic del Penedès, per a revisar plantejaments a mig i llarg termini. Ara ens juguem el fet de poder dissenyar el paper de futur del Penedès: el model econòmic necessita una urgent actualització de les seves premisses, i així mateix la situació econòmica actual fa que hàgim d'accelerar canvis que ja eren anunciats per l'evolució dels sectors amb més pes en la nostra economia i per les transformacions que es deriven de l'articulació del territori i les relacions amb les seves diferents àrees d'influència.

RESPONSABILITAT SOCIAL DEL TERRITORI (RST)

En curs.

RST vertical

La Comarca de l’Alt Penedès per mitjà de la Fundació Pro Penedès porta vuit anys desenvolupant el concepte de Territori Socialment Responsable aplicat a l’Alt Penedès i en els darrers any a l’Àmbit Penedès. El ràpid desenvolupament que està experimentant la Responsabilitat Social està afavorint que aquest enfocament de gestió suposi un repte per a moltes administracions públiques , organitzacions socials i empreses , incorporant pràctiques de responsabilitat social.

On som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos