• TERRITORI
  • PERSONES

El Punt Formatiu de la Fundació Pro-Penedès impartirà el curs d’Auxiliar de Neteja Polivalent dins el programa Incorpora de l’Obra Social de la “Caixa”

La Fundació Pro-Penedès té atorgat des de l’any 2012 el Programa Incorpora Barcelona de l’Obra Social de la “Caixa” que té l’objectiu de connectar de forma directa les persones amb risc d’exclusió social i amb especials dificultats que busquen feina, amb les ofertes de treball d’empreses i organitzacions de la comarca. Aquest 2016 es continuen impartint cursos formatius gratuïts destinats a persones amb risc d’exclusió social i/o amb discapacitat amb la prioritat clara d’aconseguir la inserció laboral d’aquest col·lectiu de persones. Durant aquest any s’han portat a terme dos modalitats: Carretoner manual i retràctil i Polivalència a l’Hostaleria que es complementen amb competències transversals com l’autoconeixement, les relacions interpersonals o la resolució de conflictes entre altres. Tots ells compten amb pràctiques no laborals a empreses.

El proper curs serà el d’Auxiliar de Neteja Polivalent i començarà al mes de setembre. Per tal de poder-lo cursar cal ser major de 16 anys amb coneixements de català i/o castellà i estar inscrit al SOC. El període d’inscripció està obert fins al 26 de setembre i és previst que el curs comenci el proper 29 de setembre i acabi el 19 de desembre.

Les persones interessades a fer el curs d’Auxiliar de Neteja que compleixin els requisits, poden trucar al telèfon de la Fundació 93 817 05 88 o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El curs compta amb pràctiques no laborals i ja són més de 60 les empreses que col·laboren amb la Fundació, facilitant aquest període de pràctiques als nostres alumnes, aplicant la Responsabilitat Social del Territori.

Val a dir que gairebé el 40% dels alumnes dels dos cursos que ja s’han portat a terme han estat inserits laboralment. 

On som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos