• TERRITORI
  • PERSONES

Els alumnes del curs de polivalència a l’Hostaleria elaboren el càtering de la cloenda del PFI – PTT de Vilafranca 2015/16

hostaleriaPTT2

El dimecres 29 de juny va tenir lloc a La Fassina l’acte de cloenda del Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball. L’acte va estar presidit pel coordinador territorial d’ensenyaments professionals del departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Jordi Granel, per la cap del servei d’Ensenyament, Dolors Peñafiel i per la cap del servei d’Ocupació i Formació, Montse González, amb la presència de les empreses col·laboradores, els familiars i l’alumnat del PFI.

En l’acte s’ha fet el reconeixement a la tasca que realitzen les empreses col·laboradores en el programa així com a la de tots els docents i professionals implicats en la formació de l’alumnat. La cloenda es va celebrar a la sala d’actes de la Fassina i va comptar amb la participació dels alumnes del curs de polivalència a l’hostaleria  de la Fundació Pro-Penedès que van dissenyar, elaborar i servir un piscolabis. 

On som

  • Plaça Penedès, 3, 3r, 2a
    08720 Vilafranca del Penedès

Contacte

  • 93 817 05 88
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Hi som

De dilluns a divendres
de les 8h a les 15h

Segueix-nos